Lösev
03.05.2024 - Eskişehir'in Haberi , Şehrin Gündemi...
Cumhuriyet 100 Yaşında

Türk Harb-İş Sendikası ile Oğuz Beki Sigorta Protokol İmzaladı

Oğuz Beki Sigorta ve Türk Harb-İş Sendikası Eskişehir Şubesi arasında imzalanan protokol ile HARB-İŞ Sendikası çalışanları, tüm sendika üyeleri ve aileleri Oğuz Beki Sigorta güvencesine alındı.

İş birliği kapsamında sendika çalışanları ve üyeleri özel bir indirimle Sağlık sigortası ve Kasko, Trafik, DASK, Konut, Hayat, Tarsim, Seyahat sigortalarından faydalanmanın yanı sıra Bireysel Emeklilik Sistemi hakkında ücretsiz danışmanlık hizmetlerinden de yararlanabilecek.

Profesyonel ve branşlarında uzman ekibiyle Eskişehir’de 10’uncu yılında 120 milyon tl’lik bireysel emeklilik fon yönetimi yapan Oğuz Beki Sigorta, gerçekleştirdiği iş birlikleri ile hizmet kapsamını genişletmeye devam ediyor. HARB-İŞ Sendikası Eskişehir Şubesi ile yapılan anlaşma bu alanda Eskişehir’de yapılan en büyük sigorta faaliyeti olarak bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Türk Harb-İş Sendikası Eskişehir Şubesi’nde bir araya gelen Türk Harb-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Hasan Atak ve Oğuz Beki Sigorta Genel Müdürü Oğuz Beki karşılıklı protokol imzaladı. Üç bin kişiden oluşan tüm sendika üyeleri ve 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı fabrika çalışanları Oğuz Beki Sigorta’nın ayrıcalıklı hizmetlerinden, üyelere özel indirim ve kampanyalardan bir yıl süreyle yararlanabilecek.

Oğuz Beki Sigorta Genel Müdürü Oğuz Beki, “Türkiye’nin Eskişehir’i, Eskişehir’in Oğuz Beki Sigortası var” sloganıyla daha güçlü ve iddialı bir şekilde hedeflerine ulaşmak üzere çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak, Türk Harb-İş Sendikası ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Eskişehir’in en büyük sağlık sigorta poliçesini keserek bir ilke imza attıklarını belirten Beki, üye sayısı bu denli büyük bir sendika ile oldukça zor bir dönemden geçtiğimiz günlerde ekonomik ve kapsamlı bir sağlık sigortası yapmanın, üyelerin ailelerini ve çocuklarını güvence altına almanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ